Liduin; Geboorte van een Mama in de Maak

Moeder worden is eigenlijk nooit vanzelfsprekend. Maar hoe bijzonder als je na jaren van wachten, bidden en behandelen toch een baby mag verwelkomen. Liduin vertelt over haar reis naar het moederschap, de weg die God hierin met haar is meegelopen en de geboorte van haar eerste kindje.

Het raakte mij enorm hoe Liduin vertelde over het gebed van een vriendin tijdens de nacht dat ze haar miskraam doormaakte. Hoe God zo zonder dat haar vriendin wist wat er aan de hand was, haar liet delen in de last die Liduin die nacht te dragen had.

Heb jij te maken met een (nog) onvervulde kinderwens? Je bent niet alleen. Er zijn anderen die jouw pijn herkennen en het samen beleven van dit verdriet, de hoop en de verwachting soms, kan zo’n groot verschil maken. Mama’s in de Maak (Moms in the making) is de ministry waar Liduin in deze aflevering over vertelt. Een ministry die groepen organiseert waarin je elkaar hierin kunt ontmoeten, opbouwen en met elkaar kunt meeleven.

Verder willen we deze post aanvullen met een aantal andere ministries, boeken of coachingadressen die Liduin kan aanraden als je te maken hebt met een (nog) onvervulde kinderwens.

Ministry:

Vruchtbaar Leven: 

Boek/werkboek:

Dan neem je toch een hond: 

Kaartjes:

De verdwaalde ooievaar: 

Coaching:

Still begin coaching

Mijn leven is ok!

Zichtbaar waardevol

Renewed Life coaching

Foto door: Wiesje Fotografie

rust over je bevalling?

Na aanmelding kun je meteen aan de slag, en als we eens een nieuwtje hebben blijf je op de hoogte via onze nieuwsbrief

 yes

dat gunnen we jou ook! onze gratis mini cursus helpt je op weg

Via de knop hier onder krijg je meteen toegsng tot de mini cursus, zo leuk dat je mee doet!

gelukt!

naar de mini cursus

Menu