Ooit waren we vrouwen net zoals jij..

Wij zijn Rianne en Maartje

Zwanger, en op zoek naar een manier om ons voor te bereiden op het onbekende van een bevalling. Maar we waren nieuwsgierig, en diep van binnen kriebelde het. Wat als bevallen zo veel meer zou kunnen zijn dan een vervelend obstakel?

We gingen er vol overgave in en zijn beiden door God verrast in ons eigen proces van zwanger zijn, bevallen en het moederschap. En daar ligt het begin van een heel diep verlangen om andere vrouwen te zegenen met wat we hadden ontdekt.

Rianne schreef ‘Zuiver Zwanger’ het boek en ging als doula aan de slag.  In haar praktijk begeleidt ze zwangere stellen en is ze steunend aanwezig tijdens de bevalling.

Maartje werkte naast haar baan als docent en leerlingbegeleider aan de zwangerschapscursus Goed Geweven.  Vanaf 2017 geeft ze die door het hele land, en in 2020 kwam er een videoversie. 

We leerden elkaar kennen toen Rianne's boek uitkwam en we ontdekten dat we een missie en visie delen.
Inmiddels werken we al een aantal jaar samen. Samen vormden we Maartjes cursus 'Goed Geweven' om naar de cursus 'Zuiver Zwanger' zoals jij hem nu kunt volgen. 

We staan te popelen om wat we zelf hebben mogen ervaren (en telkens weer bevestigd hebben gezien in de afgelopen jaren) nu ook met jou te delen!

Ons Verhaal

Kracht wanneer je op je kwetsbaarst bent / De liefde van God ervaren tijdens je zwangerschap en bevalling / Samen je bevalling voorbereiden / Ontspannen de diepte in

Zuiver Zwanger STAAT VOOR ...

Geboorte is een proces dat om overgave en vertrouwen vraagt, en dat is best een big deal. In ons leven krijgen we zoveel mee dat ons daarin kan helpen, maar ook kan belemmeren.. Bevallen gaat over de hele jij. Je hoofd, je hart en je lijf. Maar ook over jullie samen, je kindje en de relatie met de mensen om je heen die voor je zorgen. 

Het is ons verlangen om jou toe te rusten, zodat je kunt bevallen vanuit een diepe rust en in verbinding met elkaar en je hemelse Vader.

"Het is ons verlangen om jou toe te rusten, zodat je kunt bevallen vanuit een diepe rust."

Onze missie

 HBO theologie | childbirth & fertility educator | Koffie 

Maartje

doula | praktijk febe | Auteur | Thee  

Rianne

We zien er naar uit om met je op te lopen.

rust over je bevalling?

Na aanmelding kun je meteen aan de slag, en als we eens een nieuwtje hebben blijf je op de hoogte via onze nieuwsbrief

 yes

dat gunnen we jou ook! onze gratis mini cursus helpt je op weg

Via de knop hier onder krijg je meteen toegsng tot de mini cursus, zo leuk dat je mee doet!

gelukt!

naar de mini cursus