Het christelijke zwangerschapsboek...

Heb je zuiver zwanger al gelezen?

Er zijn een heleboel prachtige boeken geschreven over zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Maar welk boek helpt jou om de Schepper van je kindje te betrekken bij deze periode? Welk boek staat er vol bemoedigende bijbelteksten en helpt je om je in vertrouwen op God voor te bereiden op je bevalling? Toen Rianne in 2009 voor het eerst zwanger raakte, zocht ze naar dit boek. Ze wilde iets lezen dat haar zou helpen om haar geloof te verdiepen, als zwangere vrouw en aanstaande moeder. Ze wilde ontdekken wat er in de Bijbel stond over onderwerpen als bevallen, baarmoeder en borstvoeding. Het boek da ze zcoht bleek nog niet te bestaan.

Kracht wanneer je op je kwetsbaarst bent / De liefde van God ervaren tijdens je zwangerschap en bevalling / Samen je bevalling voorbereiden /Ontspannen de diepte in

Zuiver Zwanger STAAT VOOR ...

Al snel ontstond het idee om zelf dit boek te gaan schrijven. Ik ben in de Bijbel gedoken en God nog meer gaan zoeken tijdens mijn zwangerschap, moederschap en bevallingen. Ik ontdekte hoe betrokken Hij is bij ons leven, hoe mooi de schepping is bedacht èn hoeveel symboliek er achter zwangerschap, bevallen en moederschap zit - symboliek die iets zegt over onze God. Ik deed veel kennis en ervaring op, werd geïnspireerd, bleef schrijven en zo groeide in negen jaar tijd dit boek tot wat het nu is.

"Ik wilde een boek lezen dat mij zou helpen om mijn geloof te verdiepen, als zwangere vrouw en aanstaande moeder.."

zuiver zwanger

Het christelijke zwangerschapsboek.

Zuiver Zwanger is een boek dat echt met je mee leeft. In een bevalcultuur waar meten weten is en waarin je je geleefd kunt voelen door alles wat er op je af komt, laat Rianne zien dat je zwanger mag zijn onder Gods zegenende handen. Van moederhart tot moederhart. "Van moederhart tot moederhart"

MaRA

@zuiverzwanger

Volg ons op Instagram

Menu