Want dat kan, het kan echt. We weten als geen ander dat een goede voorbereiding op je bevalling  het verschil kan maken. En dat kun jij ook gaan ervaren.

vol overgave TE bEVALLEN
VANUIT RUST?

Je ziet er naar uit om samen met andere christelijke zwangeren een poosje op te lopen in de zwangerschap

Jullie willen je graag voorbereiden op de bevalling in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht. 

Herken je dit?

Je verlangt er naar om te ontdekken wie God voor jullie wil zijn in deze zwangerschap en tijdens de bevalling

(weer) vertrouwen in het proces én in je lichaam krijgt

Tijdens de  bevalling gods rust en vrede kunt ervaren

Alle kennis en tools beschikbaar hebt om je volledig te gaan overgeven

Stel je eens voor dat je...

Ooit zaten wij ook met onze dikke buik in een cursus om ons voor te bereiden op het onbekende.  Met om eerlijk te zijn soms best wel wat onzekerheid en spanning. Je kan het nog zo mooi bedenken, maar het loopt nooit zoals je had bedacht, toch? Heeft een cursus dan wel zin? Inmiddels weten we beter.  Een geboorte, en wat die met je doet, blijft altijd verrassend. Maar die reis naar binnen,  op weg er naar toe,  kan wel degelijk het verschil maken. Of je nu voor het eerst gaat bevallen of voor de vierde keer; voorbereiden op wat er komt is al-tijd een goed plan. En je hoeft dit niet alleen te doen!

Van harte welkom bij onze live cursus!

Joanne

Ik wil alle moeders vertellen dat dit ook voor hen kan. Echt, het kan. Ik had zelf niet durven dromen dat God me zó tegemoet zou komen tijdens de bevalling. De intensieve voorbereiding hebben me op een plek gebracht waar vanuit ik me helemaal kon overgeven. Dat gaf zo veel kracht! 

Zuiver Zwanger 
 de livecursus  

we stellen je voor ...

In September 2024 kun je samen met je partner deelnemen aan onze Live cursus in Veenendaal.
In een kleine groep willen we jullie gaan toerusten met uitgebreide informatie, tips en tools. Onze motivatie is Gods liefde voor jullie, het geboorteproces en jullie kindje. Doe je mee?

*afhankelijk van je polis wordt dit (deels) vergoed door je zorgverzekeraar

Samen de diepte in op weg naar je bevalling

kosten: €225,-*

Uitgerust met een ontspannings toolbox. We willen jou leren om je weeën op te vangen vanuit overgave en rust.

Bekrachtigd om keuzes te maken die bij jou en je situatie passen. Ook als het anders loopt.

 Gegroeid in vertrouwen in je lichaam, het geboorteproces en de mensen die voor jou gaan zorgen.

Voorbereid op de bevalling; met hoofd, hart en lichaam.

Na de cursus zijn jullie ...

We willen je aanmoedigen om de reis naar binnen te maken en te kijken naar je diepste verlangens voor deze geboorte. Vervolgens kun je keuzes maken die daarbij passen. Voor nu in je zwangerschap, maar straks ook tijdens de bevalling. 

Keuzes maken

Omgaan met de weeën, zodat ze vóór je gaan werken in plaats van dat ze je overkomen. Zodat je vanuit Gods rust kunt bevallen. En dan, hoe je dat dus in de praktijk doet. Op een manier die past bij jou.  Echt, dit kun je leren. Oefening baart kunst!

Ontspannen

Hoe werkt het geboorteproces, waarom gaat dat zo en wat heb jij nodig om je over te kunnen geven aan dit proces? Hoe kan je als man je bevallende vrouw steunen? Kennis hebben over wat er in je lichaam gebeurt tijdens een geboorte geeft rust en vertrouwen. 

Hoe het werkt

Wat ga je leren?

American cookies ter plaatse

En omdat we deze zelf ook graag lusten

Rek- en strekvideo 

WOORDEN UIT DE BIJBEL - BEMOEDIGING EN PROCLAMATIE
OP MUZIEK (audioTRACK)

Adembandje, een houvast bij de ademhalingstechniek

Ook na de cursus kun je bij ons terecht met vragen

UITGEBREIDE audio ontspanningsoefening  

drie avonden in een kleine groep 

informatie aan de hand van duidelijke voorbeelden en prachtig demo-matieraal

In een kleine groep gaan we elkaar zien in de gezellige cursusruimte in Veenendaal. Koffie, thee en lekkers staan voor jullie klaar. Samen gaan we aan de slag. Info blokjes wisselen we af met praktische oefeningen en het delen van ervaringen. In drie avonden leggen we de basis, daarna kun je zelf thuis verder met ontspannings- en ademhalingsoefeningen die je meeneemt je zwangerschap door. 


Wat kun je verwachten?

Rachel

Ik ben voor de tweede keer bevallen, en we zijn zo dankbaar! Het was totaal anders dan de eerste keer en dat heeft me heel veel kracht gegeven, Door alles wat ik geleerd heb, is mijn vermogen om om te gaan met de onzekerheid en de weeën zo ontwikkeld dat ik de bevalling nu echt als een geschenk kon ervaren. Ik wil alle mama's laten weten: Het kan, dit kán gewoon! 

Annemijn

De bevalling is bijzonder goed gegaan, zeker na drie eerdere minder fijne ervaringen.
Ik heb Gods nabijheid dichtbij ervaren; angstige gedachten die naar boven kwamen werden weggenomen en gevuld met gedachten van rust en vrede van Hem! wat ik heb geleerd in de cursus over ademhaling en houdingen heeft me enorm geholpen. Ik ben God echt dankbaar voor wat Hij door jullie heeft gegeven in deze cursus! 

melanie

Ik heb de cursus als heel waardevol ervaren. Het opvangen van de weeën thuis kon in bad en op een bal. Mijn man heeft mij heel fijn kunnen ondersteunen en dat je weet wat er staat te gebeuren is superfijn! Ik herinnerde me ook heel vaak de woorden uit de cursus waarin jullie zeggen 'elke wee brengt je dichterbij je kindje'! Zo bemoedigend! Deze cursus heeft ons enorm geholpen om de bevalling als 'prettig' te ervaren, zelfs tijdens de dingen die we niet hadden verwacht.


zij gingen je voor

Wij zijn Rianne en Maartje, en ooit waren we vrouwen zoals jij.

Zwanger, en op zoek naar een manier om ons voor te bereiden op who knows what. Maar we waren nieuwsgierig, en diep van binnen kriebelde het. Wat als bevallen zoveel meer zou kunnen zijn dan een vervelend obstakel voor het ontmoeten van je kindje?

We gingen er vol overgave in en zijn beiden door God verrast in ons eigen proces van zwanger zijn, bevallen en het moederschap. En daar ligt het begin van een heel diep verlangen om andere vrouwen te zegenen met wat we hadden ontdekt.

Want wij geloven dat het anders kan, en zien dat vaak met onze eigen ogen gebeuren. Deze cursus is deel van onze missie om ook jou toe te rusten voor een bevalling vanuit  verbinding en rust.  Als doula en zwangerschapsdocent delen we graag al onze kennis,  ervaring en inzichten.

Zien we je snel?

Dit zijn wij

Maartje en Rianne

klaar om je voor te bereiden?

@zuiverzwanger

Volg ons op Instagram