Sarah; Deze Geboorte, Wat een Genade

Sarah vertelt over haar bevalling. Ze woont drie hoog in een heerlijk oude portiekflat zonder lift. En dat betekent dus; De trap af en op naar het ziekenhuis bij actieve wee├źn. Laat je meenemen door Sara’s rustige stem in dit mooie bevallingsverhaal waarin ze zo duidelijk Gods Genade heeft ervaren.


Bidden voor je baby.. Sarah vertelt hoe ze al tijdens haar zwangerschap heel bewust bezig is om voor haar kindje te bidden. En ook voor het proces dat ze zelf doormaakt natuurlijk. Het gebed van je hart is zo’n stille kracht..

In je zwangerschap kun je hier al mee bezig gaan, schrijvend, zingend maar ook tekenend, knippend en plakkend. Het mooie aan iets maken in gebed is dat je zo’n tastbaar bewijs hebt om je te herinneren aan Gods Liefde en Trouw aan jou en je kindje.

rust over je bevalling?

Na aanmelding kun je meteen aan de slag, en als we eens een nieuwtje hebben blijf je op de hoogte via onze nieuwsbrief

 yes

dat gunnen we jou ook! onze gratis mini cursus helpt je op weg

Via de knop hier onder krijg je meteen toegsng tot de mini cursus, zo leuk dat je mee doet!

gelukt!

naar de mini cursus

Menu